Frissítések érkeztek a PBE szerverre! Morgana és Volibear textúra változtatásokat kaptak, négy klasszikus idéző ikon újított változatban tündököl, egy új objektumot hozzáadtak a nemrég behozott Idézők Szurdokán található bázis kijáratokhoz, pár csavar Alistar frissített kinézeteihez és néhány kísérleti jellegű balansz változtatás stb… Még több infóért olvass tovább!

(Figyelmeztetés: A PBE tartalom képlékeny és kísérleti jellegű – a jelenlegi állapot nem reflektál teljes mértékben arra, amilyen állapotban az élő szervereket fogja elérni. Kérjük, e szempontok alapján bontakozzatok jóslatokba. )

Frissített Idézői Ikonok

Négy klasszikus idéző ikon frissítésre került!

Ha gondot okoz felismerni őket, íme a régi kontra új összehasonlítás:


Textúra változtatások

A mai frissítés csomó textúra változtatást tartalmaz. Ez egyfajta projekt, aminek célja hogy a régebbi hősök textúráit és színeit a jelenlegi stílushoz igazítsák. Ezek nem helyettesítik a teljes kinézeti újításokat (VU – visual update).

Morgana

Régi vs új

Számkivetett Morgana

Bűnös Élvezet Morgana

A Penge Úrnője Morgana

Fekete Tövis Morgana

Íme egy összehasonlító videó Morgana ráncfelvarrásáról:

[Szellemara és Győzedelmes Morgana nem kapott frissítéseket. ]

Volibear

Mennydörgés Ura Volibear

Északi Vihar Volibear

 

Íme az összehasonlító videó Volibear textúra változatásáról:

[Rúnaőr Volibear és Volibear kapitány nem kapott változtatásokat.]

 Idézők Szurdoka frissítés: Új kijáratok

Egy korábbi frissítésben, két új bejáratot kapott az Idézők Szurdokának mindkét bázisa. Elhelyezkedésüket tekintve a felső és középső ösvény közti fal közepén található, illetve a középő és lenti között is egy másik. Fontos megjegyezni, hogy a saját bázisod kapuin át tudsz haladni, viszont az ellenséges kapukon nem.

A mai frissítéssel egy új ajtót kaptunk, ami a fent említett bejáratokban csücsül.

Jelenleg csak a KÉK csapat térfelén található meg, függetlenül attól, hogy melyik csapatban játszol, Gondolom, a vörös verzió még nem lett engedélyezve vagy hozzáadva.

 Alistar kinézeti tónusolása

Kaptunk néhány csavart a frissített Alistar kinézethez is..

Pokoli Alsitar kapott színbeli változtatásokat a páncélján, ami mostmár kicsit világosabb.



Elszabadult Alistarnak a szarvai egy picit nagyobbak lettek.

Mivel Alistar teljes kinézeti újítása új modellt tartalmaz, a Söprögető Alistar csinos kis patái is változtatásokon estek keresztül.

Zz’Rot Portal Színeinek tónusolása

Zz’Rot Portal, egy jövendőbeli tárgy – ami egy Ürességben született kis lényt szabadít a világra, – szintén kapott frissítést: az Ürességből nyíló kapu világosabb lett.

 

A legújabb, dzsungelt érintő kísérleti változtatásokról

A következőkben Fearless néhány gondolatát(angolul a linken) olvashatjátok a legújabb dzsungelben történt változtatásokról, amik zajlanak a PBE szerveren az elmúlt frissítések alatt:

„Üdv mindenkinek!

Ezen is túl vagyunk. Ahogyan azt mindannyian láthattátok, kipróbáltunk néhány változtatást a dzsungelben, hogy visszaszorítsuk a lenti ösvény előnyeit, amit a táborok egyes szinten való lemészárolásával szereznek. A két módszer, amit teszteltünk PBE-n Krugon és Grompon, hogy egy buffot kapnak, ami a Sújtás (Smite) képesség használata után eltűnik, valamint az alap statok növekedése, amit a megerősített machetével kompenzálnánk.

A teszteléseink eredménye mindkettő esetben arra a következtetésre vezettek, hogy egy ilyen fokú beleavatkozás túl nagy mértékű, valamint hogy nem tántorítonák el a játékosokat a fent említett egyes szintű farmolástól.

A végeredménnyel tehát nem vagyunk megelégedve, de örülünk, hogy a villámgyorsan bevezetett változtatásokra sok és szintén gyors reakciót kaptunk. Elképesztően hasznos nekünk az itt eltöltött munka, és hogy ennyire gyorsan visszajelzéseket kapunk. A fő ok, amiért ezt a posztot el akartam készíteni, hogy közöljem, szeretnénk ezt a projketet életben tartani, mint oly sok mást a jövőben, Mindenkinek köszönöm a teszteléssel töltött időt, és a gondolatébresztő visszajelzéseket. „

Majd így folytatta:

„Alapvetően olyan megoldásokat keresünk, ami nem jár nagy változtatással a játék egészét tekintve.Az egyik oka, hogy problémánk van az egyes szintű farmolással, hogy igencsak specifikus, radikális változtatásokat hoztunk, és mikor a játék másik részét így fixálnunk kell, az hatással van sok más részletre is, ami totális összeomláshoz vezet.

Azon gondolkozunk, hogy az ösvények elhagyása a táborok legyilkolása érdekében túl kicsi hátránnyal jár-e. Növelni a hátrányt nem járható út, mivel eddig még soha nem sikerült így megoldást találni a problémára, csupán csak lehetetlenné tettük a folyamatot (a késleltetett megjelenésükkel, ami nem opció). Mindjárt vége az évnek, ezért nem valószínű, hogy lesznek változások 2014-ben a PBE szerveren, de folytatni fogunk más lehetőségeket célirányosan vizsgálni. A kutakodásunk jelenleg arra irányul, hogy van-e valami lehetőség ellenlépéseket ajánlani az ösvényen azon csapatok ellen, akik a dzsungelben tisztogatnak, míg a másik csapat az ösvényen farmol.”

 Balansz változtatások

( * Emlékeztető *: A PBE szerver egy olyan tesztelői környezet, ahol új, kísérleti, és néha radikális változások történnek. Amiket lentebb láthatsz, hiányosak lehetnek mind tartalomban, mind változtatásokban, amik még nem lettek a PBE-hez hozzáadva – ne veszítsd el a fejed! Ezek nem hivatalos közzétételek. )

Hősök 

Corki

  • Valkűr (W) manaköltség növelve lett 100-ra 80-ról minden szinten
    • [A jelenlegi manaköltség az élő szerveren 50.]

Hecarim

  • Tombolás (Q) manaköltség csökkentve 20/23/26/29/32-re 24/26/28/30/32-ról

Nautilus

  • A titán dühe (W)  a pajzs értékei megváltoztak!
  • Alap pajzs értéke csökkentve 65/70/75/80/85-re 100/150/200/250/300-ról
  • A pajzs most Nautilus 15% BÓNUSZ élete helyett MAXIMUM élete 7/9.5/12/14.5/17% -ával erősödik.

Skarner

  • Energialövedék (E) töltési idő növelve 12/11.5/11/10.5/10-re 12/11/10/9/8-ról
    • [A jelenlegi érték 12 másodperc minden szinten]

Tárgyak

Vadászpenge

  • Passzív – Dzsungelharcos visszaállítva a 2 másodpercenként 44 mágikus sebzés ütés hatására 30-ra
    • [A jelenlegi érték ezzel megegyező]


Orrvadászok pengéje, Vadorzókés, Csatározók szablyája, Vándorok úttörője

  • Passzív – Dzsungelharcos Visszaállítva a 2 másodpercenként 60 mágikus sebzés ütés hatására 45-re
    • [A jelenlegi érték ezzel megegyező.]

Dzsungel

Idézők szurdoka

  • A táborok éledési ideje visszaállítva 1:55-re 2:00-ról
  • Az összes alap életpont/stat változtatások a 12/15 PBE Frissítésből visszaállítva.
  • Az összes dzsungelben megtalálható szörny értékei visszaállítva az élő szerveren lévőkre.