3 hét után végre megszakadt az UOL 1-1-es átka és megnyerték a pénteki meccsüket is. Az Elementsnél mintha elveszett volna valami, 0-2-vel zárták a hetet, az SK-t lehetetlen legyőzni.

Újabb izgalmakkal teli hétvégén vagyunk túl az európai LoL Bajnokok Ligájában. A legnagyobb kérdés talán az volt, hogy átmegy-e az SK Fnaticba és innentől zsinórban buknak 6-8 meccset, vagy továbbra is magabiztosan hozzák a párharcokat. Nos, utóbbi történt, Forg1venék könnyedén léptek át a CW-n és a Giants Gamingen is és ezzel szinte biztossá vált, hogy ők lesznek majd ott az IEM következő állomásán.

A Fnatic vegyes hétvégén zárt, csütörtökön nem volt nehéz dolguk az MYM ellen, pénteken azonban meglepetésre kikaptak a H2K csapatától. Attól a H2K-től, akik csütörtökön legyőzték az Elementset is, így egyetlen hétvége alatt két topcsapatot kényszerítettek térdre.

Számunkra természetesen a Unicorns of Love szereplése volt a legizgalmasabb, illetve az, hogy vajon sikerül-e nekik végül mind a csütörtöki, mind a pénteki meccsüket megnyerni a Roccat és a MYM ellen. A Roccat-et mérnöki precizitással győzték le, PowerOfEvil Cassiopeiája ellen nem tudtak mit tenni. A felállás pedig ugyanaz volt pénteken is, leszámítva, hogy PoE Cass helyett ezúttal AP Kogmawot vitt midre (ahogy csütörtökön is szerették volna). A Maokai-Nidalee-KogMaw-Caitlyn-Morgana poke csapat ellen nem volt ellenszer, PoE egymaga több sebzést osztott ki, mint Kikis, Vardags és Csacsi összesen.

Az UOL ezzel feljött a tabella 3. helyére az SK és a Fnatic mögé, így előkelő helyről várhatja a félidei fordulót. Jövő héten csütörtökön az impresszív játékot mutató H2K, pénteken pedig a már egyszer legyőzött Giants lesz az ellenfél.

A tabella állása:

  1. SK Gaming 8-0
  2. Fnatic 6-2
  3. Unicorns of Love 5-3
  4. H2K, Elements, CW 4-4
  5. Gambit Gaming, ROCCAT 3-5
  6. Giants 2-6
  7. MYM 1-7