A Team SoloMid arról volt híres, hogy éveken át megtartották a kezdeti csapatfelállásukat, kisebb változtatásokkal, azonban az utóbbi időben mást sem hallunk a TSM háza tájáról, mint azt, hogy a régiek úgymond kispadra ülnek, és új játékosok lépnek a helyükre akár Európából, akár más kontinensről. A TSM már korántsem egy teljesen amerikai csapat.

5875

Ki ne emlékezne azokra az időkre, amikor The Rain Man a felső ösvényen Teemo-val nyerte a meccseket, mikor még mindenki teljesen le volt döbbenve ha TheOddOne dzsungelbe egy a szokottnál eltérőbb hőst vitt. ( hmm, dzsungel Corki?)  A TSM alapítójáról se feledkezzünk meg, Reginald-ról, aki megmutatta nekünk, hogy igenis lehetséges Janna-val középső ösvényen nyerni.  Ki nem tekint vissza, és gondolja azt, hogy ” Azok voltak a szép idők” ?

Nos, azok a napok akkor értek véget, amikor The Rain Man kilépett a csapatból miután kiestek az IEM Hannover keretein belül megrendezett versenyen 2012-ben. Nem kis drámát okozott amikor hirtelen eltűnt, felült egy gépre és az Egyesült Államokig meg sem állt, a csapat tudta nélkül.

Azóta a csapat folyamatosan változott, és a mostani felállás legrégebbi, rangidős tagja The Rain Man akkori cseréje, a mindig álmos Dyrus. Mindenki szereti Dyrus-t, de a változásokkal mi a helyzet?  Chaox távozása sok szurkolónak csalt a szemébe könnyeket, sokan támogatták, és támogatják még a mai napig is őt.

A legutóbbi bejelentés arról tájékoztatott minket, hogy a támogató játékos személye változik… újra. A korábbi csere alatt, Xpecial helyére érkezett Gleebglarbu május 4.-én. Úgy tűnik, hogy a csere mégsem volt annyira kifizetődő mint azt ahogy a TSM gondolta.

Néhány napja hivatalos közleményt adott ki a csapat a NewsOfLegends oldalon, miszerint Gleebglarbu helyét [flag country=”kr”] Jang-sik ‘Lustboy‘ Ham vette át.

A csapat edzője Locodoco szerint Gleeb-nek szüksége van még időre ahhoz, hogy a többi támogató játékos szintjén játsszon, még nem tart ott, ahol azt a csapat szeretné, miközben a TSM lassacskán kifut az időből. Locodoco szerint a változtatással nagyobb esélyük lesz kijutni a Világbajnokságra.

Lustboy már a TSM házban tartózkodik, és az eheti LCS fordulóban fog bemutatkozni a csapat színeiben. Gleebglarbu-t továbbra is támogatja mindenben a Team SoloMid, és cserejátékosként segíti a többiek munkáját.

Team SoloMid:

[flag country=”us”] Marcus ‘Dyrus’ Hill – Felső ösvény

[flag country=”de”] Maurice ‘Amazing’ Stückenschneider – Dzsungel

[flag country=”dk”] Søren ‘Bjergsen’ Bjerg – Középső ösvény

[flag country=”ca”] Jason ‘WildTurtle’ Tran – Alsó ösvény

[flag country=”kr”] Jang-sik ‘Lustboy’ Ham – Alsó ösvény