Teemo úgy döntött, felkeresi Európa nevezetes országait, helyeit, és az utazásához most a játékosok segítségét kéri. Ahhoz, hogy Teemo egy újabb országba, egy újabb úti célhoz eljusson, a közösség tagjainak kell különböző kreatív kihívásokat teljesíteniük. A legtöbb kihívás során valamit alkotni kell, az aktuális játékban például vikingruhába kell öltöztetni hősünket.

A részvételhez nem kell mást tenni, mint készíteni egy fényképet az elkészült alkotásról, majd feltölteni az Instagram vagy a Twitter rendszerébe, és hozzáfűzni a #TeemoTour hashtag címkét. A hashtag alapján pedig az eljut a Riothoz és Teemóhoz is, aki a megfelelő számú pályamű beérkezését követően továbbhaladhat a következő állomásra. A legjobb alkotásokat a játék hivatalos oldalán közzé is teszik.

Teemo bejárja Európát.

Teemo bejárja Európát.

Az utazások során a térképen jelölt városokba is ellátogat Teemo (és a Riot közösségi csapata), így ha nyomon követed a hivatalos oldal eseményeit, személyesen is találkozhatsz velük, vagy éppen meglepetéseseményeken vehetsz részt. Az úti célok között Budapest is szerepel, így mindenképpen érdemes a magyar játékosoknak is nyomon követni a fejleményeket!

A játék pontos részleteit, az Európa-térképet és a Teemo aktuális helyzetét a hivatalos webhelyen láthatod.