Idén is megrendezték a karácsony előtti legnagyobb gamerrendezvényt, a PlayIT-et, amelyen azon túl, hogy hangsúlyos szerephez jutottak a legújabb konzolok (név szerint a PlayStation 4 és az Xbox One), a League of Legends, a World of Tanks és a Hearthstone is jól láthatóan egyre több érdeklődött vonzott. A rendezvényt megelőző élő közvetítésben is volt League of Legends (ezt a videó elején találhatjátok):

És természetesen a League of Legends színpadán egész nap folytak az egymást érő meccsek, aminek döntőjében (Begrip vs WiLD) több ezer RP üthette a dobogós csapatok tagjainak markát, néhány relikviával egyetemben. A helyszínen készült képeinket alább látjátok:
[eazyest_folder id=”1402″]
A rendezvényen gyakorlatilag mindenki megtalálhatta a számítását, hiszen rengeteg kiállított játékot és konzolt lehetett kipróbálni, végre az infrastruktúrával sem voltak komolyabb problémák, habár a beléptetés és a tájékoztatás bőven hagyott kívánnivalót maga után. Viszont külön kiemelendő a gamestarosok aktív részvétele és programszervezése, hiszen számos helyszínen vitték el a hátukon a produkciókat (nagyszínpad, GameStar-színpad, retró sarok, kvízlelátó stb.).