Több, mint egy éve nagy lelkesedéssel és sikerrel indult el az ESL magyar részlegén belül a League of Legends, ami sajnos az idő múlásával megváltozott, így egy vérfrissítésre volt szükség, melyről hivatalos bejelentés is érkezett:

ESL Hungary

Hoztunk rossz döntéseket, hibáztunk mint bárki más már az életbe, de most újra itt vagyunk és szeretnénk újra a bizalmatokba férkőzni. Ennek érdekében minden eddiginél nagyobb erőket mozgósítunk meg és egy az itt megszokottnál profibb környezetet és versenyeket igyekszünk szervezni, hiszen ami eddig nem vált be kár újra erőltetni. Az egész újraszervezésnek célja, egy más alapokra helyezett szekció létrehozása és hosszú időn keresztül a játékosok kiszolgálása.

Megjelenés

Több órás megbeszélések, egyeztetések során alakult ki a jelenlegi médiapartnereink listája. Többük nem csak a League of Legends, de a hazai esport meghatározó képviselői és szereplői. Az a tény, hogy ennyien látnak potenciált bennünk szervezőkbe és magában az ESL-ben, az úgy gondolom, hogy több mint biztató a jövőre nézve. Még pedig azért, mert így rendkívül széles körben juthat el az információ hozzátok játékosokhoz, hogy mindenki értesülhessen az eseményekről, fejleményekről.

Admin Team

Itt következik be az újabb változás, hiszen mind mennyiségben, mind felépítésben átalakulás következett be. Lássuk, hogy kik és milyen szerepet töltenek be a LoL szekcióba (Admin struktúra):

Gabu és jómagam (ikarusz) az általánosan az ESL-t érintő kérdésekben a végső döntést mi hozzuk meg, így ilyenekkel érdemes minket keresni, főleg addig amíg az admin kollégák meg nem ismerkednek az oldal rendszerével. Ezek mellett én aktív részese leszek a kupa szervezésnek és lebonyolításnak egyaránt.
Mellénk érkezett három új lelkes fiatal, közülük az ESL-en aktív admin tevékenységet folytató, hiszen az európai szekcióba LoL tevékenykedik és emellett most már itt is admin, ő nem más mint szeki. A következő személy crashzjee, aki a lol-hungary kupák idején jeleskedett, mint szervező így az ő tapasztalatára, segítségére is nagy szükségünk van, tehát ő már a 4. tagja a csapatnak. Az ötödik személy, AaronFromPacMen aki tenni és tanulni akarásával hívta fel magára a figyelmünket és többek között emiatt esett rá a választásunk. Végül, de nem utolsó sorban a hatodik személlyel válik teljessé az Admin Team, ő nem más mint Csiksz Az előbb említett négy személy fő feladata a kupák szervezése, lebonyolítása, hírezése.

ESL TV és ESL YouTube

Itt is egy nagyon lényeges változtatás lépett életbe, hiszen a médiának nagyon nagy szerepe lehet az ESL és a LoL közösség fejlődésében, így mi is nyitunk ebbe az irányba. Egy saját twitch csatorna keretein belül, ezen a csatornán minden általunk szervezett és lebonyolított kupát meg lehet tekinteni. Még pedig nem is akárhogyan és nem is akárkiknek a közvetítésével. Csak az ESL miatt és ezáltal miattatok játékosok miatt a Magyar LoL TV streamere PierceTheHeaven és Arwyll akár együtt is streamelhet, hiszen ők ketten a hivatalos ESL TV-nk LoL-os streamerei. Minden kupa, mérkőzés 1-2 napon belül elérhető lesz a Youtube csatornánkon, így aki lemarad a küzdelmekről, az megnézheti őket felvételről.

Link: ESL Hungary