Végre Magyarországon is…

Európában eddig 14 országban volt elérhető a League of Legends Riot Ponts feltöltőkártya. Ehhez a csoporthoz Magyarország is csatlakozott május 10-én, így már 15 országban is lehet RP-feltöltőkártyát vásárolni. A 15 különböző országban 14 különböző kereskedőnél lehet beszerezni. Magyarországon az 576 KByte boltjaiban lehet beszerezni.

Miért is jó az RP-feltöltőkártya?

Az RP-feltöltőkártyát elsősorban olyan játékosokért hozták létre, akik nem rendelkeznek bankszámlával vagy hitelkártyával. Ugyanis az RP-feltöltőkártyák segítségével kényelmesen vásárolhatsz Riot Pontokat bankszámla vagy hitelkártya használata nélkül. Egyszerűen bemész a boltba és a kezedbe kapsz egy kártyát.

LEAGUE OF LEGENDS 1580 RIOT POINTS FELTÖLTŐKÁRTYA

LEAGUE OF LEGENDS 1580 RIOT POINTS FELTÖLTŐKÁRTYA

A kártya értéke

Jelenleg csak az 576 KByte-ról tudunk, hogy árusítja az alábbi értékű kártyákat.

RP-ÉrtékÁr
1580 RP5999 Ft
3250 RP10 999 Ft

FONTOS

A kártyák megvásárlásakor feltétlenül őrizd meg a kártyát és a bolti nyugtát, amíg meg nem győződtél arról, hogy a kártya beváltása sikeresen megtörtént. Ha problémába ütközöl a beváltási folyamat során, a kártya és a bolti nyugta megléte elengedhetetlen a hiba feltárásához.

Ha megvetted akkor már csak egy dolgod van

Ha a kártyát nem csak dísznek vetted otthonra és szeretnéd valójában is hasznát venni, akkor már csak be kell váltani, hogy megkaphassa a fiókod az RP-t.

A kártya beváltásának folyamata:

  1. Óvatosan kapard le a kártya hátoldalát a kód felfedéséhez. Ne kapard túl erősen, mert a számok olvashatatlanná válhatnak. A kártya megvásárlása előtt ellenőrizd, hogy nincs-e lekaparva a hátoldala.
  2. Jelentkezz be a LoL-accountodba, ott lépj be a boltba, és kattints az “RP vásárlása” gombra.
  3. Válaszd a “Feltöltőkártya kódja” fizetési módot.
  4. Add meg a kártya hátoldalán szereplő PIN-kódot. A kódban NEM szerepelhet szóköz, mert ebben az esetben a rendszer érvénytelennek tekinti azt.
  5. Kattints a “Fizetés” gombra a tranzakció befejezéséhez. Máris használhatod az RP-t!

 

Legtöbbször előfordulható hibák

  • A KÁRTYA NEM TALÁLHATÓ

A megadott kód érvénytelen, és nem szerepel a rendszerben. Ha tudod, kétszer is ellenőrizd a kártya hátoldalán lévő kódot, és győződj meg arról, hogy helyesen adtad meg a számot. A kódban nem szerepelhet szóköz. 123 456 789 helyett például 123456789 formátumban add meg a kódot.

  • INAKTÍV

RP-feltöltőkártyák vásárlásakor a kereskedő a kártya kifizetésekor aktiválja a kártyát. Ha ez a hibaüzenet jelenik meg, az azt jelenti, hogy a kártyát nem aktiválták megfelelően a kasszánál, így nem tudod beváltani az RP-t a boltunkban. Mivel az aktiválási folyamat a kereskedő kizárólagos felelőssége, ahol megvetted a kártyát, ott kell kérned a kártya megfelelő aktiválását.

  • HA MÁR BEVÁLTOTTÁK

Ha megosztottad valakivel a PIN-kódot, illetve ajándékba kaptad vagy külső féltől vásároltad a kártyát, akkor előfordulhat, hogy a kódot már beváltották. Ha több feltöltőkártyád is van, győződj meg arról, hogy a megfelelő kártya beváltásával próbálkozol.

  • TÚL SOK KÍSÉRLET ESETÉN

Túl sok kártyát kíséreltél meg beváltani. További kártyák beváltása előtt várj 24 órát.

Hozzászólások

hozzászólás