A Riot Games a dublini irodájába keres elkötelezett és lelkes magyar munkatársakat, akik a League of Legends magyar kliensének munkálataiban vennének részt. A jelenlegi nyitott pozíciók a következők:

  • Player Support Coordinator
  • Language Coordinator
  • Localization Analyst

Mik a feltételek?

Talán nem kell külön mondani, de alapfeltétel a League of Legends ismerete. Emellett a kiváló minőséget és a játékosokat kell minden áron szem előtt tartani, folyamatosan fejlődni kell, és soha nem szabad megalkudni semmivel, ami nem tökéletes.

Pontosan milyen készségekre van szükség?

Többféle pozícióra is keresünk embereket, és mindegyik más készségeket igényel. Egy a közös mindegyikben: anyanyelvi szinten kell tudnod magyarul, és legalább felsőfokon angolul. Emellett pedig hibátlanul, vagy majdnem hibátlanul kell tudnod írni mindkét nyelven. Minden nyitott pozíció pontos leírását megtalálod a riotgames.com/careers oldalon.

A munka részeként néha játszani is kell a magyar klienssel. :)

A munka részeként néha játszani is kell a magyar klienssel. 🙂

Hogyan néz ki a munka?

Komolyan vesszük a dolgokat, ezért mindegyik rendes, napi 8 órás állás, annak rendje és módja szerinti fizetéssel.

Hol fogok dolgozni?

A Riot Games európai irodája Dublinban, Írországban van. Neked is ide kell költöznöd majd, ha szeretnél velünk dolgozni. Ne aggódj, a költözésben segítünk!

Hogyan tudok jelentkezni?

Minden állásra angol nyelvű önéletrajzzal és motivációs levéllel kell jelentkezni a careers-eu@riotgames.com címen. A levél tárgyánál ne felejtsétek el megadni, hogy pontosan melyik állásra is külditek a pályázatot!