Sziasztok Idézők!

Mint tudjátok, közeleg a Lunar Revel, azaz a Holdünnep, és a Riot elérhetővé tesz nekünk néhány új dolgot.

Ami a legfontosabb, hogy az esemény ideje alatt meg vásárolhatjuk a három ehhez kapcsolódó új hőskinézetet: Dragonblade Rivent, Lunar Goddess Dianat és Warring Kingdoms Tryndameret. 

1401_lunarrevel_newsteaser_2

Ezen felül berakják a tavalyról ismert Holdünnep-őrszemkinézeteket, és megajándékozhatjuk barátainkat vagy szövetségeseinket egy misztikus ajándékkal. De ha még ez sem lenne elég, megszerezhetjük a három legenda ikonját különböző feladatok teljesítésével!

Lunar_Revel_Wards

Tavalyi Holdünnep-őrszemkinézetek

Nézzük meg egyenként az új kinézeteket.

Itt van máris Dragonblade Riven, amit az esemény ideje alatt megvásárolhatunk 1350 RP-ért, illetve január 31-ig akciósan 975 RP-ért.

DBRS

“Szól egy mese egy nőről, kinek kardját a sárkányok tüzében kovácsolták. Egy véres csata után leszállt egy ellenséges enklávé területre. A nő felugrott, és lemészárolta az ellenséges hordákat, megölte a fogva tartókat és felszabadította foglyaikat. Megtagadja, hogy meghajoljon azoknak akik rabszolgává tennék az ártatlanokat, majd megrohamozta az egész vidéket reményt adva a menekülteknek és a védteleneknek. Azok, akik tanúi voltak a hadjáratának hamar megtudták, hogy az ősi monda mögött az igazság áll, »Nincs még egy olyan pajzs, mint a Sárkánypenge kardja.«”

Íme egy kis videó ízelítőnek:

A következő Lunar Goddess Diana, ő megvásárolható lesz az esemény kezdetétől, illetve az esemény lejárta után is 975 RP-ért.

LGDS

“Egy prófécia szól a lótuszciklusról, ahol a virág kezdetekben elviseli szerény és sáros kezdetét, majd egy nap kivirágzik, és tökéletesen gyönyörű lesz.

Szembenézve minden alkalommal a vad zaklatással, egy nő megfáradt a munkások között, gyenge és megtört. Egy ősi Holdtemplom aknájában felfedezett egy félhold alakú pengét egy kifulladt lótuszszirmok feliratú arany páncél mögött. Egy lágy hang énekelt – mikor megragadta a fegyver markolatát – az őszinte tudás ütemével. Víziója volt egy aranyozott királyi ruhában pompázó harcos Istennőről, majd a Hold dicső énekében felemelte a kardot.”

Hivatalos előnézete:

A harmadik, egyben utolsó hőskinézetről Warring Kingdoms Tryndamereről sem feledkeztünk el, amint tudni róla valamit, a tudtotokra adjuk!

Addig is GL & HF!