Mind jól tudjuk, Heimerdinger “agya” inkább haj, mint agy. Ezt az elgondolást feldogozva újraalkották nekünk Heimerdinger alap és az összes hőskinézetét. Illetve bekerült az a bizonyos D.I.N.G.R. (Veszélyesen Találékony Idegi Gránát és Rakétavető kar).

hvu-ss

 

Amint fentebb is írtuk, Heimerdinger hajat növesztett, és kiderült az is, hogy rakétáit és gránátjait igazából dús hajából, egy robotkar dobálja. Ami nemcsak támadási funkciókat lát el, hanem evvel növelte meg a kis feltaláló a szürkeállományát. Természetesen Heimerdinger nem önmaga a tornyai nélkül, így azok is újra lettek dolgozva, új kinézetet kaptak. Az új alap és további hőskinézetek a mai naptól elérhetőek bárkinek a 4.4-es frissítés után.

dxnfeEJ

A csapat nemcsak az alap kinézetét, hanem az összes többi hőskinézetét is újradolgozta, ezzel még impozánsabb külsőt biztosítva a számára. Az új kinézet bekerülésének megünneplésére elérhetitek Heimerdinger összes hőskinézetét és magát a karaktert is egy csomagban, 3810 RP-ért, azaz 25%-kal olcsóbban. A csomag az alábbi hőskinézeteket tartalmazza: Alien Invader Heimerdinger, Snowmerdinger, Piltover Customs Heimerdinger, Blast Zone Heimerdinger és természetesen magát Heimerdingert is.

Heimerdinger1