Nemrégiben ismerkedhettünk meg a legújabb Nami hőskinézettel, ami nem más mint a Folyami lélek Nami. Őt is beszereztük és teszteltük, hogy bemutassuk nektek. 975 RP-ért érhetitek el a boltban, amit néhány hiányosság ellenére reális árnak tartunk.

river_spirit_nami_banner

A kinézet mindenképpen figyelemre méltó, nagyon szép, kidolgozott. Nem a brutális kinézetek sorát gyarapítja, de a saját témáját, a meseszerű és barátságos karakter képét nyújtja. Az alap kinézeténél jóval szebb, illetve itt se felejtsük el, hogy nem a legkedveltebb karakterek sorába tartozik, és talán ezzel a ráncfelvarrással próbálják kicsit kedveltebbé tenni.

nami_river_spirit_screen2

A meseszerű témát a kinézetén kívül erősítik az egyedi érzelemkifejezői, amik nem csak a szép kidolgozottságuk miatt lenyűgözőek, hanem a kinézet témájához is erősen kapcsolódnak. Nagyon menő tud lenni, amikor leállunk a pálya közepén, és előidézzük a kis halainkat, amik utána a fejünk felett ugrálnak. Kevés hőskinézetet tudunk említeni, amelyek ilyen részletesen kidolgozott érzelemkifejezőkkel rendelkeznek. A halak mellet még fel is tudunk ugrani, mintha csak a vízből ugranánk ki, ahogyan egy igazi sellőhöz illik.

rsn1

A képességei már kevésbé említésre méltóak. Túlzottan nagy átalakítást nem kaptunk, ami kissé furcsa, és elég nagy hiányérzetet kelt. Persze néhány képesség használatakor csillogó tündérpor jelenik meg használat közben, és körülkering minket, de valljuk be, hogy ez nem túlzottan nagy szám.

nami_river_spirit_screen10

A hazateleportálást viszont nagyon sikerült eltalálniuk a készítőknek. Egyszerűen zseniális, amikor teleportálunk, a karakter felfekszik egy sziklára, és elkezd dalolni, mint egy igazi sellő. Maga az ének sem elhanyagolható, mivel nem csak, hogy nagyban hozzájárul az összhatáshoz, de a szinkronhangja is nagyon szép. Majdnem úgy járunk vele, mint a szerencsétlen sorsú hajosok a tengeren, csak mi a képernyőbe vetődnénk bele.

Összességében, aki szeret Namival játszani, vagy ha csak egy jó kinézetet szeretne reális áron, annak ajánlani tudom. A kidolgozottság és az egyedisége teljesen reális áron érhető el, és nem kicsit lehet felvágni vele. Sajnos viszont egyedi képességekkel ne nagyon számoljatok. Ti mit gondoltok róla?