Probléma leírása: Felfüggesztették a fiókomat. Mit tegyek?

Megoldás: Amennyiben a játékban tanúsított viselkedésed miatt függesztették fel a fiókodat, nem sok választási lehetőséged van.

  1. Ha egy bizonyos időre függesztettek fel, akkor várd ki, amíg letelik az adott idő, és ezt követően ügyelj arra, hogy pozitív játékélményt nyújts a többi felhasználónak.
  2. Ha véglegesen felfüggesztettek, érdemes írnod egy bocsánatkérő levelet a támogatásnak, és kérni még egy utolsó esélyt, amit vagy megkapsz, vagy nem. Ha élsz ezzel a lehetőséggel, valószínűleg létre kell majd hoznod egy teljesen új fiókot, amit egy adott szintig kell eljuttatnod anélkül, hogy bármilyen panasz érkezne a viselkedésedre. Ha ez sikerül, akkor van esélyed arra, hogy visszakapd az eredeti fiókot.

Mivel a League of Legends közösségénél nagyon ügyelnek arra, hogy senki se rontsa el a másik játékélményét, így csak akkor érdemes belevágnod a játékba, ha ezt hajlandó vagy tiszteletben tartani, és ennek megfelelően viselkedni a játék közben. Fontos, hogy a Riot Games ezen a téren nem tesz különbséget fizető és nem fizető játékosok között!

Hozzászólások

hozzászólás