Új patch a PBE-n! A tegnapi hőskinézetek kaptak egy kis polírozást, például Risen Fiddlesticks feje és Blood Moon Zilean hazateleportálása, emellett Lux és Poppy kinézetei kapták meg az eddig lemaradt textúrabalanszokat.

startbanner

Görgess tovább az infókért!

(Figyelmeztetés: A PBE tartalom képlékeny és kísérleti jellegű – a jelenlegi állapot nem reflektál teljes mértékben arra, amilyen állapotban az élő szervereket fogja elérni. Kérjük, e szempontok alapján bontakozzatok jóslatokba.)

Kinézetfrissítések

Elsőként kapunk pár módosítást a tegnap bemutatott hőskinézetekhez:

Risen Fiddlesticks

Az enyhén bugos debütálás után a szerelőbrigád kezelésbe vette Risen Fiddlesticks fejét, úgyhogy most már nem lógatja olyan furán a kobakját szegény madárijesztő.

fiddle1

fiddle2

Blood Moon Zilean

Blood Moon Zilean hazateleportálása javítva lett, most már helyesen üti az óráját.

zilean

Textúrabalanszok

A tegnapi csomag kiegészítéseként ma bekerült Lux és Poppy eddig elmaradt kinézeteinek textúrafrissítése. Ezek a módosítások nem helyettesítik a nagyméretű vizuális frissítéseket, csupán a régebbi hősöket bújtatják a mai stílusnak megfelelő köntösbe.

Lux

lux1

lux2

lux3

lux4

Bűbájtolvaj Lux

lux5

lux6

Boszorkány Lux

lux7

lux8

Kommandós Lux

lux9

lux10

Birodalmi Lux

lux11

lux12

Acéllégió Lux

lux13

lux14

Íme, egy előnézeti videó Lux textúrabalanszáról játékon belül:

A tegnapi Poppy-frissítés második része ma került fel PBE-re, úgyhogy a kalapácsos diplomatánk is már 100%-ban megszépült.

Fegyverkovács Poppy

poppy1

poppy2

Rongybaba Poppy

poppy3

poppy4

Királyi Poppy

poppy5

poppy6

Skarlátpörölyös Poppy

poppy7

poppy8

Frissítések Felhúzható Shacohoz

Felhúzható Shaco is kapott pár módosítást tegnaphoz képest.

shaco1

shaco2

Gomba

Teemo frissített gombái most már nem néznek ki olyan furán.

mushroom1

mushroom2

mushroom3

Balansz változtatások

( * Emlékeztető *: A PBE szerver egy olyan tesztelői környezet, ahol új, kísérleti, és néha radikális változások történnek. Amiket lentebb láthatsz, hiányosak lehetnek mind tartalomban, mind változtatásokban, amik még nem lettek a PBE-hez hozzáadva – ne veszítsd el a fejed! Ezek nem hivatalos közzétételek. )

Hősök

Dr. Mundo

  • Fertőzött hentesbárd (Q) Leírás már tartalmazza, hogy találatkor életerőt tölt vissza: “(gyilkos találatnál teljes életköltséget tölt vissza).”mundo

(forrás: surr@20)