[2/20 frissítés: 2/20-án is kijött egy kisebb frissítés, némi memóriaszivárgási probléma elhárítása céljából.]

Újabb frissítés a PBE-n! Bekerült a Csapatjutalom funkció tesztelésre, valamint a Mandrake őrszem és az Item 3285 ki lett véve a játékból.

startbanner

Görgess tovább az infókért!

(Figyelmeztetés: A PBE tartalom képlékeny és kísérleti jellegű – a jelenlegi állapot nem reflektál teljes mértékben arra, amilyen állapotban az élő szervereket fogja elérni. Kérjük, e szempontok alapján bontakozzatok jóslatokba.)

[PBE] Játssz a barátaiddal és kaszálj bónusz IP-t!

party1

Riot Socrates szolgál némi infóval az új Csapatjutalom rendszerről, ami most került tesztelés alá PBE-n:

“Ahoy mindenki!

Egyértelmű, hogy mindenki jobban szereti a LoL-t a barátaival játszani, így ez az új kiegészítés ad esélyt arra, hogy bónusz IP-t szerezzetek az alapján, hogy mekkora a csapatotok. Összefoglalva: minél több barátoddal játszol, annál több IP-t nyertek.

Működése:

Ha becsatlakozol akármilyen meccsre a barátaiddal, a csapatnak lesz esélye nyerni valamennyi bónusz IP-t a meccs végén. Persze, lehet, hogy nem kaptok semmit, de a nagyobb baráti kör nagyobb jutalmat hordoz magával. Néhány szerencsés játékos különösen nagy nyereményeket is bezsebelhet. Ha egyedül csatlakozol be játékba, nem leszel jogosult a csapatjutalomra, úgyhogy ne habozz!

A pontos értékek még most is módosítgatjuk, de kifejezetten izgatottan várjuk a reakciótokat és a visszajelzéseiteket!”

Jelenleg már tesztelhető állapotban van a PBE-n!

Néhány plusz infómorzsa, ami a vörös posztokban le lett írva:

 • A jelenlegi maximális bónusz a meccsért kapott IP 16-szorosa, de ez iszonyat ritka. A nyeremények nagy része ennél sokkal kisebb lesz, de a csapat nagyságával együtt nő.
 • Pályánként és módonként is változó a szorzó, a Szurdokban a legnagyobb a nyeremény, míg a botokkal történő játékban a legkisebb.
 • a jelenlegi bónuszok még NEM VÉGLEGESEK.
 • a Csapatjutalom rangsorolt játékban is számít.
 • a Csapatjutalom az IP Boost mellett is érvényes
 • Még nem biztos, hogy végleges lesz, egyelőre élő szerveren 2 hétnyi bétatesztre van esély PBE után

Relatív csapatszín módosítások

relative1

Az új „relatív csapatszín” beállítás – ami a szövetséges minionokat / épületeket mindig kékkel, míg az ellenfélét pirossal jelzi, attól függetlenül, hogy a térkép melyik oldalán vagy – kapott néhány javítást és módosítást a bevezetéshez képest.

Az eddig hiányzó Minion és Torony ikonok most már normálisan megjelennek.

relative2

A mostani patchben a minionok hiányzó textúrái is javítva lettek.

relative3

Balansz változások

( * Emlékeztető *: A PBE szerver egy olyan tesztelői környezet, ahol új, kísérleti, és néha radikális változások történnek. Amiket lentebb láthatsz, hiányosak lehetnek mind tartalomban, mind változtatásokban, amik még nem lettek a PBE-hez hozzáadva – ne veszítsd el a fejed! Ezek nem hivatalos közzétételek. )

Tárgyak

Mandrake őrszem  & Item 3285 

 • Ahogy az várható volt, a két kísérleti tárgy, a Mandrake őrszem és az Item 3285 kikerültek a jelenlegi PBE ciklusból, várhatóan a következőben visszatérnek.
  • Több infó a Mandrake őrszemről: ITT
  • Több infó az Item 3285-ről: ITT

Pásztázólencse

 • A 9. szintű fejlesztés töltési ideje 60 másodperc helyett 75 másodpercre nőtt.endbanner

 (forrás: surr@20)