Ismét a League of Legends focicsapatját vizsgáltuk, és ezúttal Gragas kinézetével foglalkoztunk. Egy igazi vérbeli szurkoló lett a pocakos és részeges karakterből. A boltban 750 RP-ért érhetitek el, de ha az egész focicsapatot haza vinnétek akkor 3758 RP (ha a hősökre is szükségünk van akkor 7573 RP) vehetitek meg.

Superfan_Gragas_01

Az átalakítás mind témában, mind hangulatban hozza az elvárást. Pólójától megváltak, helyette a kedvenc csapata színeiben tündöklő testfestéket kapott, még a hordója is egy meccseken is megtalálható sörcsappá alakult. Haja fel lett állítva, néhány festék folt is megtalálható még itt is benne, illetve egy fejpántot is kapott. Teljesen olyan mint egy agresszív szurkoló, aki fejjel a falnak menne a hőn szeretett csapatáért, a mi esetünkben pocakkal.

Superfan_Gragas_02

Egyedi érzelemkifejezőket, hazateleportálást, és úgymond képesség átalakítást nem kapott. Viszont akik kicsit is ismerik Gragast azok tudják nagyon jól, hogy a legtöbb képessége a hordójára alapul, ez esetben a flaskájára, ami átalakításának köszönhetően, olyan hangulatot ad mintha csak a lelátón dobálóznánk vele. Amint említettük, egyedi érzelemkifejezőket nem kapott, viszont ez esetben is jó pár mondata illik a kinézet hangulatához, egy igazi balhés szurkolót varázsol a kinézet a karakterből.

Összességében ismét egy igazi „vb hangulatú” kinézetet kapunk, aki viszont most nem a pályán, hanem a lelátón balhézik. Ajánlani tudom minden foci rajongónak, és azoknak akik szeretnek Gragassal játszani. Akik viszont egy olyan kinézetet várnak ami sok átalakítással rendelkezik azoknak nem tudjuk sajnos ajánlani. Ti mit gondoltok?