A minap egy érdekes ötös került bejelentésre az amerikai League of Legends közösségben, akik megpróbálnak az utolsó pillanatban bekerülni a legjobbak közé.

Team Fusion

A Season 4 utáni világbajnokságot követő holtszezonban eddig csak játékos cserékről esett szó, míg ígéretes  új ötösök indulásáról csak Alexey “Alex Ich” Ichetovkin esetében számolhattunk, de sajnos már az is a múlté. Amerikában most viszont egy sokkal komolyabb együttes kerül bejelentésre Team Fusion néven.

A gárda felállását böngészve egyből megakadhat a szemünk Yoon “MakNooN” Ha-woon nevén, akit leginkább a NaJin-ban eltöltött több, mint egy évről ismerhetünk meg. Mellette egy másik dél-koreai Kim “huhi” Seong-jin is helyet kapott, akivel eddig nem igazán találkozhattunk. A fent maradó három helyet amerikai, de nem kevésbé ismeretlenek töltik be. Ők név szerint Joshua “NintendudeX” Atkins, Zachary “Nientonsoh” Malhas és Nicolas “Gleeb” Haddad.

Az ígéretesnek tűnő alakulatot legközelebb a novemberi LCS létszámbővítő megmérettetés alkalmával láthatjuk majd szerepelni.

A Team Fusion:

[flag country=”kr”] Yoon “MakNooN” Ha-woon – Top
[flag country=”us”] Joshua “NintendudeX” Atkins – Jungle
[flag country=”kr”] Kim “huhi” Seong-jin – Mid
[flag country=”us”] Zachary “Nientonsoh” Malhas – AD
[flag country=”us”] Nicolas “Gleeb” Haddad – Support

Forrás: WiLD MultiGaming