Mi a Riot hivatalos álláspontja?

Mivel a magyar kliens közeledtével egyre többen elkezdtetek érdeklődni az EUNE kiszolgáló iránt, így szeretnénk külön kihangsúlyozni, hogy a Riot Games magyar csapata kiemelten kezeli ezt az ügyet, és a céljuk az, hogy egy helyen legyen a magyar közösség.

Melyik a “magyar” kiszolgáló?

A Riot Games hivatalosan az EUNE kiszolgálót jelölte ki a magyar játékosok számára, így a magyar kinézetet (ami egy meglévő skin lesz exkluzív hangokkal) és bizonyos magyarul elérhető szolgáltatásokat csak azok fogják tudni igénybe venni, akik ezen a kiszolgálón játszanak.

A videointerjúban minden fontos kérdésre választ kaptok majd.

A videointerjúban minden fontos kérdésre választ kaptok majd.

Lesz ingyenes átvitel EUW-ről EUNE-re?

Igen, lesz! A magyar kliens megjelenésekor biztosan lesz, de könnyen előfordulhat akár az is, hogy több alkalommal vagy hosszabb ideig is elérhető lesz az ingyenes átvitel. Azt azonban szeretnénk külön kihangsúlyozni, hogy ez kizárólag az EUW -> EUNE irányba lesz ingyenesen elérhető, a magyar játékosok számára!

További információk…

Hamarosan nyilvánosságra hozzuk a Riot Games dublini irodájában készült videointerjút, amiben rengeteg kérdésre kaphattok választ. Maradjatok velünk, nemsokára jönnek a további infók!