Üdvözlet, idézők!

Az alábbiakban néhány személyes észrevételt, rövid bemutatót olvashattok a játék eme fantasztikus újdonságáról, a gyakorlómódról! Lássunk is hozzá!

Rövid ismertető Nektek, ha még nem próbáltátok ki az új módot:

Az új kliensben az edzés típusú játékoknál találjátok (a régi kliensben ne keressétek), hívhattok egy barátot, vagy egy botot is beállíthattok magatoknak ellenfélként. Ami igazán tetszik benne (hiszen ez a mód eredeti célja), hogy olyan képességeid fejlesztésére koncentrálhatsz a szurdokban, amikre még talán egyéni játékokban, vagy botok ellen sem tudsz! Arról nem is beszélve, hogy többé nem kell hosszas perceket, vagy akár órákat fordítanod arra, hogy elég pénzt összegyűjts egy teljes vagy teszt jellegű build megalkotásához. Milyen eszközök állnak ehhez rendelkezésre?

Határ a csillagos ég…

Nincs töltési idő… de tényleg… semmi…

Se halál…

…szóval igen, nullázhatod a CD-t, automatikus mana- és HP-regenerációt állíthatsz be. Ez az irányított lövéseknél igazán hasznos, király dolog vele az átvillanást gyakorolni. Már sokszor estem abba a hibába – amatőr módon – hogy tereptárgyon villanva szerettem volna menekülni hagyományos játékok során, de hoppon maradtam. Másik előnye, hogy az aktív hatással bíró tárgyak töltési ideje is nullázódik, így azokat is lehet vele gyakorolni- akármilyen váratlan, például a Megváltás és a Zhonya jó időzítéséhez is kell gyakorlat.

A tornyok nem sebeznek, és te sem vagy köteles figyelembe venni azokat. A pálya nyitott számodra, így ha üldözésre kerül a sor – mondjuk egy alacsony életerejű bot után – nem kell a tornyok miatt felhagynod vele. Találd ki, miként érheted utol! Érdemes villannod? Milyen eszközei vannak ellened? Biztos jól jössz ki belőle? A dzsungelben talán gyorsabb? Nyugalom, itt nem veszélyeztet semmi – azért a Nexus Obeliszk alá ne menj be érte! 😉

Ha a minionok zavarnak, bátran kapcsold le a hullámokat is! És most, hogy minden zavaró tényező kikerült a látókörödből, csapj oda az ellenfélnek! Ha úgy érzed, le vagy maradva, azonnal szintet is léphetsz, ha pedig egy kis sebzésre van szükséged, kérj támogatást a játéktól – 10000 arany üti a markodat! A térképen ide-oda ugrálhatsz, ha pedig még halhatatlan létedre is elintéztek, rögvest újra is éledhetsz!

Nemcsak te vagy halhatatlan…

Nem bizony! Ha egy izgő-mozgó ellenfél kezdésnek túl nagy falat, állítsd szolgálatba virtuális bokszzsákodat, s honorálni fogja neked, mégpedig oly módon, hogy kiírja támadásaid legfontosabb értékeit. 🙂 Három dolog, amit érdemes észben tartanod:

  1. A célbábut ne elpusztítani akard, mert a gép előtt ragadhatsz egy darabig – halhatatlan. Sőt ha nem támadod rövid ideig, életerejét is visszatölti.
  2. A tornyok nem sebeznek rá, így felesleges ezzel próbálkoznod. (Ettől függetlenül szüntelenül őt lövik, szóval “trollkodáshoz” megfelelő.)
  3. A minionokra is immúnis, viszont a hullámokat elég szépen lefoglalja, így ha kikapcsolod a funkciót, egy tengernyi kis köpönyegest engedhetsz útjára.

A játékidőt is előretekerheted, valamint a dzsungeltáborok újjászületését is sürgetheted.

Győzni könnyű, fejlődni nehéz

Ebben a játékmódban – kivételesen – nem a győzelem a lényeg, de nem is elméleti játékismeretek gyűjtése. Alapvetően egy hős első kipróbálására megfelelő környezet, ám kedvenced igazi lényegét csak a csata sűrűjében fogod megérteni. A gyakorló módban idejekorán ellesheted saját magadon azokat a praktikákat, melyet a profik is hosszú idő alatt sajátítottak el, valamint a térképen való mozgásod és a harc közbeni jellegzetes hibáidra is ráébredhetsz. Hogy mik is ezek? Próbálj szerencsét a szurdok kifordított világában és láss csodát!

Itt pedig megtalálod a lényeget egy szórakoztató fél perc keretében:

Sok türelmet kívánok az új módhoz, és jó játékot mindenkinek! 🙂

Hozzászólások

hozzászólás