Új frissítés PBE-n! Kaptok egy új, Petárdázó őrszem kinézetet, éles teszt alá kerül az új játékmód, ami a Nemezis draft nevet kapta, valamint Swain is megkapja a maga textúramódosítását! Olvassatok tovább az infókért!

banner0115

(Figyelmeztetés: A PBE tartalom képlékeny és kísérleti jellegű – a jelenlegi állapot nem reflektál teljes mértékben arra, amilyen állapotban az élő szervereket fogja elérni. Kérjük, e szempontok alapján bontakozzatok jóslatokba.)

Új őrszemkinézet

Elsőként, hogy felvezessük az idei Lunar Revelt, hoztunk nektek egy vadiúj Petárdázó őrszemet!

Petárdázó őrszem
640 RP

ward1

ward2

 Riot KateyKhaos Petárdázó őrszemről:

„Világosítsd fel a bokrokat és a dzsungelt petárdákkal az idei Lunar Revel alatt!

A Petárdázó őrszem ára 640 RP lesz és a következőket tartalmazza:

  • Új modell és textúra
  • Új hangok

A Petárdázó őrszem már megtalálható PBE-n!”

Új kiemelt játékmód – „Nemezis draft”’

 L4T3NCY szolgál némi információval az új játékmódról, a NEMEZIS DRAFTról!

„Üdv mindenki!

Az idei első kiemelt játékmód az évben a „Nemezis draft” lesz, ami már úton van PBE-re. Ezúttal ti fogjátok kiválasztani azokat a hősöket, amikkel az ellenfél fog játszani, hogy utána megmérkőzzetek az Idézők Szurdokában! Remélhetőleg sok „kreatív” csapat fog létrejönni 😀

Néhány infómorzsa:
— 5v5-ös játék lesz, az Idézők Szurdokában
— Minden játékos egy hőst választ az ellenfélnek, összességében csapatszinten ötöt.
— Mindkét csapat kap három banlehetőséget, onnantól pedig rajtatok áll, hogy olyan hőst bannoltok, akivel ti nem akartok játszani, vagy éppen fordítva 🙂
— Az elérhető hősök repertoárja a saját csapatod meglévő hőseit fogja tartalmazni, tehát ezekből tudsz választani az ellenfeleknek.
— Miután lezárult a hősválasztás, egy szabad csereidő következik, ami alatt el tudjátok rendezni magatok között a pozíciókat, valamint, hogy ki melyik hőssel tud legjobban játszani. Még ha nincs is meg valamelyik hős, ettől függetlenül el fogod tudni cserélni és játszani is tudsz vele.

Javításra váró hibák:
A játékmenetről még nincs bemutató képünk.

A Nemezis draft nemsokára bekerül PBE-re. Különleges figyelmet fordítottunk a hősválasztásra, hogy a választási és a cserefázis is teljesen tiszta legyen mindenki számára, úgyhogy minden visszajelzést szívesen várunk. Külön köszönet a PBE-s srácoknak, hogy mindig gyorsak és segítőkészek. Még ha nem is tudunk minden bugra vagy jelentésre reagálni, elolvasunk minden és próbáljuk javítani.

Szóval…nagyon izgatottak vagyunk, hogy fogtok taktikázni és mennyire lesztek kreatívak! Vajon a „kapjanak csak közelharcos karikat” vagy „csak AD-seket, és elég lesz páncélt venni” lesz a nyerő? Netán az elkerülhetetlen „Jól van srácok, van négy dzsungelesünk és egy támogatónk…de nekik is! Lehozzuk! :D”? Már alig várjuk 😉

Találkozunk a Szurdokban! ^_^”

A mai frissítéssel bekerült PBE-re a Nemezis draft!

nemesis

Amint láthatjátok, a hősválasztás első részében bannoltok (3 / csapat), majd utána választotok tetszőleges hősöket a veletek szemben levő játékosnak az ellenféltől. Ez addig tart, amíg nincs mindenkinek egy hőse, amikor is jön a cserefázis, ahol van egy percetek szabadon cserélni.

nemesis1 nemesis2

nemesis3 nemesis4

Textúrafrissítés

Swain is megkapta a maga textúramódosításait a mai patchben. Ne feledjétek, ezek a változtatások azért vannak, hogy a régebbi hősöket hozzáigazítsuk a mostani stílushoz és NEM pedig különálló vizuális fejlesztések.

Swain

baseswain+emote

baseswainturn

baseswaincompareNEW

baseswainultback

baseswainultfront

baseultcompare

Bilgewateri Swain

bilgewaterswainemote

bilgewaterswaincompare

bilgewaterswainultfront

bilgewaterswainultback

bilgewaterswainultcompare

Északi front Swain

northernfrontswainemote

northernfrontcompare

northernfrontultfront

northernfrontultback

northernfrontultcompare

Itt egy összehasonlító videó a régi és az új Swain-textúrákról!

Egyéb

Annie betöltőképét kijavítottuk, nincs már ott az a fura dolog a kép bal szélén.

Annie_Splash_0

A régi verzió, a pirossal bekarikázott rész lett levágva.

Annie_Splash_szar

Balansz változtatások

( * Emlékeztető *: A PBE szerver egy olyan tesztelői környezet, ahol új, kísérleti, és néha radikális változások történnek. Amiket lentebb láthatsz, hiányosak lehetnek mind tartalomban, mind változtatásokban, amik még nem lettek a PBE-hez hozzáadva – ne veszítsd el a fejed! Ezek nem hivatalos közzétételek. )

Hősök

Tristana

[Ne feledjétek, PBE-n jelenleg a frissített Tristana van fent!]

  • Rakétaugrás (W) Alapsebzés növelve 60/85/110/135/160-ról 80/105/130/155/180-ra
  • Rakétaugrás (W) bónusz varázssebzés csökkentve 70%-ról 50%-ra
  • Robbanótöltet (E) bónuszsebzés csökkentve +60/+75%/+90%/+105%/+120%-ról +50%/+65%/+80%/+95%/+110%-ra
  • Robbanótöltet (E) bónusz varázssebzés csökkentve 90%-ról 70%-ra
  • [Ezek az értékek a jelenlegi PBE-s tesztértékekhez vannak viszonyítva!]

Tárgyak

Rylai kristálybotja

  • Rylai kristálybotját átdolgoztuk egy kicsit a mai frissítésbe, hogy adjon mozgási sebességet, azonban azóta meg lettünk erősítve, hogy ez még egy befejezetlen verziója és még kísérletezünk rajta. Nemsokára visszaállítjuk.
  • [Infó Scarizardtól: „Jelenleg még nincs befejezve. Kísérletezünk egy új építési módján a kristálybotnak –az életerő hiánya egy bug”
  • [Infó ricklessabandontól: „Öhm…most jöttem rá, hogy PBE-n okoztam egy bugot Rylai-el. Kissé összekeveredtek a fájlok – ki fogom javítani a későbbi verziókhoz és a tisztánlátás érdekében, mindent visszaállítunk a jelenlegi normál szerverbeli értékekre, nem tervezünk mostanában változtatni rajta”]

(forrás: surr@20)