League of Legends

Teemo Magyarországon járt!

Április 8-án Teemo hazánkban tett utazásának záróakkordjaként a TRAP Caféba látogatott, ahol már számos rajongója várta. Azon túl, hogy szabadon lehetett fotózkodni a kis yordléval, számos apró ajándékkal lehettek gazdagabbak a résztvevők (pl. Teemo-kitűző, Riot Blitzcrank hőskinézet, nyakpánt).

A kvíz első körének győztes csapata

A program részeként két kör kvízben vehettek részt a jelen lévők – mivel rengetegen jöttek el az esti programra, így az eredetileg tervezett egy kör kevésnek bizonyult. A győztesek Teemo-sapkát, Rammus-sapkát, pólókat és egyéb ajándékokat vihettek haza. Az viszont mindenkiről elmondható, hogy élményekkel gazdagabban távozott a helyszínről.

Az ajándékba kapott Teemo

Jó volt látni, hogy ilyen sok embert lehetett ilyen rövid idő alatt mozgósítani, és külön öröm, hogy ezzel leköröztük az összes eddigi országot is. A Riot Games magyar csapata magazinunkat és a League of Legends Hungaryt egy közös ajándékkal is meglepte, ugyanis kaptunk tőlük egy Teemo-figurát, amit mostantól minden olyan eseményre magunkkal viszünk, amelyre hivatalosak vagyunk. (Pl. a következő LoL-vetítésre, a PlayIT-re, az ICL-ekre…)

Exit mobile version