League of Legends

Mechanikus Malphite és az ő öklei

Kattognak a fogaskerekek és zúg az acél, bizony mostanra ebből már sejthetitek kiről is van szó, nem másról mint Malphite legújabb hőskinézetéről. Ez a kinézet tovább bővíti a Mechanikus hőskinézetek családját, nem csak Malphite kapott, hanem Aatrox is, de mostani cikkünkben először a hatalmas kőhalmazzal foglalkozunk, azaz esetünkben acél halmazzal. A boltban 1350 RP-ért érhetitek el, mely méltányos ár egy ilyen ötletes kinézetért. A sok átalakítás miatt és a kidolgozottsága miatt ez az ár megfelel az ár-érték arány mércének.

Nem csak a megjelenítőképen lenyűgöző, de ez a bizonyos 06-os prototípus a játékban is szemkápráztató. Kő borítása lecserélődött acéllá, minden a legapróbb részletig át lett alakítva még a parányi mechanikus alkatrészek is látszódnak. Szemeiből sárga fény világít, hatalmas acél öklöket kapott és a hátára egy hatalmas turbinát, mellyel földbe döngöli minden ellenfelét. A turbina fölött pedig még az energia cellák is látszódnak. Fő színe a lila lett, természetesen a piros is szerepet kap, de erre majd a képességeinél kitérünk. A kinézete teljesen olyan hatást ad mintha tényleg egy hatalmas robot szörnyet irányítanánk.

Képességei terén sem szenvedünk túl nagy hiányt, pontosabban semmit, mivel miden egyes képessége át lett alakítva, véleményünk szerint el is találták mindegyiket. Jól illeszkednek a kinézet témájába és mindegyiket élvezet nézni és használni. Passzív képességével, mikor fent van rajta a pajzs lilás színben tündöklik, majd mikor lemegy a  pajzs vörössé változik, így még nagyobb félelmet keltve az ellenfelében. A dobott kőkerék most már egy hatalmas acélkerék, mely szikrákat húz maga után. Egy másik képességét aktiválva, ökleire szuronyos boxer kerül, mellyel agyonpüfölheti az ellenfelét. Hatalmasat csap a földre, majd körülötte hatalmas energiahullámokkal sebzi a kiszemelt ellenfélt. Végső képességekor aktiválódik a hatalmas hajtómű a hátán, majd az ellenfelébe csapódik és felüti a levegőbe őket, de sokszor a húzós helyzetekből is elszáguldhatunk a turbinákkal.

Egyedi érzelemkifejezőket és szinkronmondatokat nem kapunk, de valahogy ebben az esetben nem is érezzük a hiányát, mivel kárpótol minket az egyedi hazateleportálás. Mikor elindulunk vissza, Malphite karjaiból hatalmas fúrók jönnek elő, majd egy lendülettel a levegőben van de már mint egy fúrópajzs, majd a turbináját aktiválva elkezd lefúrni a földbe és a következő pillanatban már a kezdőhelyen jön fel. Nagyon ötletes ez az egyedi hazateleportálás, jól illeszkedik a robot megjelenéséhez, hogy egy hatalmas járművé alakul. Maga a fúrópajzs is ötletes, hozza a karakter tulajdonságait, hogy egyszerűen minden áttör és mindent elsöpör.

Összességében egy nagyon jó kinézetet kapunk méghozzá reális áron. Minden képesség átalakítása el lett találva és illeszkedik a robot megjelenéshez, ami szintén szemkápráztató és nagyon jó a játékélmény vele. Ezzel a kinézettel hatalmasat dobhattok a Malphite-al való játékon, főleg azok akik szeretik kicsit a sci-fi témát vagy épp a robotokat. Ezt a kinézetet az érzelemkifejezők hiánya ellenére is bárkinek csak ajánlani tudjuk. Ti mit gondoltok?

Exit mobile version