League of Legends

Egy éves az Instalok

Az idézők körében híressé vált  Instalok csapat már egy éve készíti zene paródiáit.

 

Zenék

Egy év alatt 43 zenét írtak át LoLos változattá és egy zenét Minecraftossá. A zenék 2 YouTube csatornán találhatók meg, a központi csatorna az Instalok a második csatorna pedig az Instalok 2. Az elsőn találhatók a LoLos zenék, a másodikon az egyéb videók és az egyetlen más játékról kreált zene. Két teljesen maguktól készített zenéjük van, aminek a teljes dallamát, szövegét és mindent ők készítettek. A parodizált zenék között olyan nagy nevek szerepelnek, mint OneRepublic – Counting Stars, PSY – GENTLEMAN vagy éppen Avicii – Hey Brother. 

Társak

Több zenéhez kértek fel különböző híres játékosokat, vagy a csapat stílusához  hasonló énekest, hogy együttes erővel elkészítsenek egy-egy videót. Remek példa rá a Bronze V című zenéjük amit Siv HD segítségével hoztak létre.

Történetük

Az első videójuk 2013.06.27. került fel a YouTube csatornájukra. Címe: Instalok – AP Shaco Pentakill (PSY – GENTLEMAN PARODY).

Bár ezt nézték meg a legtöbbször, de akkor se ezzel nyert hírnevet a banda. A következő produkciójuk után mondhatták el magukról, hogy mostantól rajongó táboruk van.

 

Instalok – Get LP (Daft Punk – Get Lucky ft. Pharrell Williams PARODY)

 

 

Ezután már beindult a biznisz, és mára már több mind 860.000 feliratkozójuk van.

Ti mennyire követitek figyelemmel a srácokat? Milyen gyakran kattintotok egy-egy videóra?

 

Exit mobile version