League of Legends

4/8 PBE frissítés – Lux és Poppy textúrabalansz, hőskinézet javítások

Új patch a PBE-n! A tegnapi hőskinézetek kaptak egy kis polírozást, például Risen Fiddlesticks feje és Blood Moon Zilean hazateleportálása, emellett Lux és Poppy kinézetei kapták meg az eddig lemaradt textúrabalanszokat.

Görgess tovább az infókért!

(Figyelmeztetés: A PBE tartalom képlékeny és kísérleti jellegű – a jelenlegi állapot nem reflektál teljes mértékben arra, amilyen állapotban az élő szervereket fogja elérni. Kérjük, e szempontok alapján bontakozzatok jóslatokba.)

Kinézetfrissítések

Elsőként kapunk pár módosítást a tegnap bemutatott hőskinézetekhez:

Risen Fiddlesticks

Az enyhén bugos debütálás után a szerelőbrigád kezelésbe vette Risen Fiddlesticks fejét, úgyhogy most már nem lógatja olyan furán a kobakját szegény madárijesztő.

Blood Moon Zilean

Blood Moon Zilean hazateleportálása javítva lett, most már helyesen üti az óráját.

Textúrabalanszok

A tegnapi csomag kiegészítéseként ma bekerült Lux és Poppy eddig elmaradt kinézeteinek textúrafrissítése. Ezek a módosítások nem helyettesítik a nagyméretű vizuális frissítéseket, csupán a régebbi hősöket bújtatják a mai stílusnak megfelelő köntösbe.

Lux

Bűbájtolvaj Lux

Boszorkány Lux

Kommandós Lux

Birodalmi Lux

Acéllégió Lux

Íme, egy előnézeti videó Lux textúrabalanszáról játékon belül:

A tegnapi Poppy-frissítés második része ma került fel PBE-re, úgyhogy a kalapácsos diplomatánk is már 100%-ban megszépült.

Fegyverkovács Poppy

Rongybaba Poppy

Királyi Poppy

Skarlátpörölyös Poppy

Frissítések Felhúzható Shacohoz

Felhúzható Shaco is kapott pár módosítást tegnaphoz képest.

Gomba

Teemo frissített gombái most már nem néznek ki olyan furán.

Balansz változtatások

( * Emlékeztető *: A PBE szerver egy olyan tesztelői környezet, ahol új, kísérleti, és néha radikális változások történnek. Amiket lentebb láthatsz, hiányosak lehetnek mind tartalomban, mind változtatásokban, amik még nem lettek a PBE-hez hozzáadva – ne veszítsd el a fejed! Ezek nem hivatalos közzétételek. )

Hősök

Dr. Mundo

(forrás: surr@20)

Exit mobile version