League of Legends

3/3 PBE frissítés – Bard hősválasztó mondat, Irelia bugfix, balanszváltozások!

Nyilas Misin kívül a PBE is pakkot kapott! A mai frissítéssel bekerült Bard hősválasztó mondata, Elderwood Bardot is kozmetikázták, Irelia W-jének textúrahibája javítva lett, a balanszváltozások pedig nem kerülhették el Kassadint és Veigart.

Görgess tovább az infókért!

(Figyelmeztetés: A PBE tartalom képlékeny és kísérleti jellegű – a jelenlegi állapot nem reflektál teljes mértékben arra, amilyen állapotban az élő szervereket fogja elérni. Kérjük, e szempontok alapján bontakozzatok jóslatokba.)

Bard hősválasztó mondat

Bard hősválasztáskor elhangzó „mondata” bekerült a mai patch-csel:

https://www.leagueoflegends.hu/wp-content/uploads/2015/03/Bard.mp3?_=1

 

Elderwood Bard kozmetikázás

Elderwood Bard kapott még néhány módosítást. Összehasonlítva a tegnapival, a mai frissítésben a csuklya színe, a szakálla és a szarva változott.

Néhány friss kép Elderwood Bardról.

Bami’s Cinder ikonmódosítás

A Naptűz köpeny és a Fejlesztés: Cinderhulk új komponense, a Bami’s Cinder, jelenleg is tesztelés alatt van PBE-n és ennek örömére a mai napon az ikonja világosabb lett a grafikuscsapat által.

Egyéb 

[BUG FIX] Irelia W-jének textúrahibája javítva lett, most már a jó textúrákat használja, miközben aktív a W.

Balansz változtatások

( * Emlékeztető *: A PBE szerver egy olyan tesztelői környezet, ahol új, kísérleti, és néha radikális változások történnek. Amiket lentebb láthatsz, hiányosak lehetnek mind tartalomban, mind változtatásokban, amik még nem lettek a PBE-hez hozzáadva – ne veszítsd el a fejed! Ezek nem hivatalos közzétételek. )

Hősök

Bard

Kassadin

Xin Zhao

Varus

Veigar

Exit mobile version