League of Legends

1/6 PBE frissítés – Tristana frissítés, 2015-ös őrszemek, ISZ terepváltozások

A PBE megint frissült! A mai csomagban megtalálhatjátok Tristana új képességikonjait, egy új, piros oldali kaput, amivel folytatjuk az Idézők Szurdokának fejlesztését, a 2015-ös rangsorolt csapatmeccsekért járó (nem végleges!) őrszemkinézeteket és még sok mást!

(Figyelmeztetés: A PBE tartalom képlékeny és kísérleti jellegű – a jelenlegi állapot nem reflektál teljes mértékben arra, amilyen állapotban az élő szervereket fogja elérni. Kérjük, e szempontok alapján bontakozzatok jóslatokba.)

Tristana új képességikonjai

[Figyelem: Ez az infó egy kicsit korán került ki – lásd Ququroon tweetjét -, az ikonok még nem lesznek bent az 5.1-es patchben.]

Egy ideje már tudjuk, hogy Tristana némileg változni fog, ennek örömére a mai frissítés az új képességikonokat tartalmazza!

[Passzív, Q, W, E, R]

Idézők Szurdoka terepváltozások: Piros oldali kapu

Ha még emlékeztek, szünet előtt beraktunk két új kaput az Idézők Szurdokának bázisaira. Azonban, míg a kék oldali kapuk már pár frissítéssel ezelőtt bekerültek, a piros térfél most kapta csak meg személyre szabottan a sajátját.

Így a hosszú szünet után, foglaljuk gyorsan össze ezek a változtatásokat – íme, a kék oldali kapuk, néhány messzebbről készített kép, valamint egy rövid bemutató videó:

Működésük:

2015-ös idénybeli jutalom őrszemek

Most, hogy nyakunkon a 2015-ös szezon kezdete, bekerültek az idényben kapható őrszemkinézetek, amiket a rangsorolt csapatmeccsekért kaphattok majd meg.

Nézzétek meg az új Hódító, Győzedelmes és Diadalmas őrszemeket, amiket az idény végén kaphattok kézhez, ha jól teljesítetek!

Balansz változtatások

( * Emlékeztető *: A PBE szerver egy olyan tesztelői környezet, ahol új, kísérleti, és néha radikális változások történnek. Amiket lentebb láthatsz, hiányosak lehetnek mind tartalomban, mind változtatásokban, amik még nem lettek a PBE-hez hozzáadva – ne veszítsd el a fejed! Ezek nem hivatalos közzétételek. )

Hősök

Rek’Sai

Tárgyak

Őrangyal

Zz’Rot Portál

(forrás: surr@20)

Exit mobile version